NAGYBETŰS ÉLETRE SZABVA: szakmai támogatás kamaszkortól a felnőtté válásig

PARTNERSZERVEZETEK

Caritas Szabadka        
Szabadkai Egyházmegye Caritasa
Cím: Zmaj Jovin 20.
24000 Szabadka
Szerbia
Telefon/fax: +381-24-559-139
Email: caritas@tippnet.rs
Web: www.caritas-su.org.rs

 

 

Észak-bácskai Magyar Pedagógusok Egyesülete
24000 Szabadka
Sonja Marinković u. 26.
Tel./fax: +381 (0) 24 557-596
E-mail: empe@mts.rs

 

 

Gyulafehérvári Caritas
Szociális Ágazat
RO-540053 Marosvásárhely
Rózsák tere 61. szám       
Tel./Fax: +40-265-250.191
e-mail: office.ms@caritas-ab.ro

 

 

Pro Educatione Egyesület
RO–530203 Miercurea Ciuc
str. Szék nr. 147
Tel.: +40-266-372.126
Fax +40-266-372.145
Mobil: +40-722-388.651
office@proeducatione.ro

 

Bejelentkezés

Workshopok - Beszámolók

  10. WORKSHOP

  A Talentum Alapítvány „NAGYBETŰS ÉLETRE SZABVA: szakmai támogatás kamaszkortól a felnőtté válásig” című projektben a 6. workshop 2019. június 12-én és 13-án került megszervezésre Szegeden: Vállalkozás fiatalon címmel. Mivel a projekt általános célja az ifjúsági szakemberek felkészítése és az ifjúsági munka új módszereinek a bevezetése és alkalmazása, a workshop lehetőséget adott tapasztalatcserére azoknak a szakembereknek, akik a fiatalokat a vállalkozások irányába terelik, bátorítják.

  9. WORKSHOP

  A Talentum Alapítvány „NAGYBETŰS ÉLETRE SZABVA: szakmai támogatás kamaszkortól a felnőtté válásig” című projektben a 8. workshop 2019. március 27-én és 29-án került megszervezésre Szegeden: Roma értelmiségi fiatalok nevelése, felzárkóztatása címmel. Mivel a projekt általános célja az ifjúsági szakemberek felkészítése és az ifjúsági munka új módszereinek a bevezetése és alkalmazása, ennek a workshopnak a témája a roma fiatalok körében népszerű programok bemutatása.

  8. WORKSHOP

  A Talentum Alapítvány „NAGYBETŰS ÉLETRE SZABVA: szakmai támogatás kamaszkortól a felnőtté válásig” című projektben a 10. workshop 2019. március 6-án és 7-én került megszervezésre Szegeden: Családi életre nevelés és gyermekvállalás címmel. Mivel a projekt általános célja az ifjúsági szakemberek felkészítése és az ifjúsági munka új módszereinek a bevezetése és alkalmazása, ennek a workshopnak a témája az értékorientált családi élet kialakítása alapköveinek átadása a fiatalok számára

  7. WORKSHOP

  A Talentum Alapítvány „NAGYBETŰS ÉLETRE SZABVA: szakmai támogatás kamaszkortól a felnőtté válásig” című projektben a 7. workshop 2019. február 20-án és 21-én került megszervezésre Szegeden: Ifjúsági közösségek, fiatalok közösségi aktivitása közösségi szolgálat címmel. Mivel a projekt általános célja az ifjúsági szakemberek felkészítése és az ifjúsági munka új módszereinek a bevezetése és alkalmazása, ennek a workshopnak a témája annak feltárása volt, hogyan vezethetjük rá a fiatalokat a társadalmi felelősségvállalásra.

  6. WORKSHOP

  A Talentum Alapítvány „NAGYBETŰS ÉLETRE SZABVA: szakmai támogatás kamaszkortól a felnőtté válásig” című projektben a 6. workshop 2018. október 11-én és 12-én került megszervezésre Szegeden: Hálózati együttműködések, partnerségi összefogások fejlesztése az ifjúsági szervezetek között címmel. Mivel a projekt általános célja az ifjúsági szakemberek felkészítése és az ifjúsági munka új módszereinek a bevezetése és alkalmazása, ennek a workshopnak a témája egymás megerősítése, a tudásátadás volt.

  5. WORKSHOP

  A Talentum Alapítvány „NAGYBETŰS ÉLETRE SZABVA: szakmai támogatás kamaszkortól a felnőtté válásig” című projektben az 5. workshop 2018. szeptember 27-án és 28-án került megszervezésre Szegeden: Felzárkóztató és tehetséggondozó modellprogramok hátrányos helyzetű fiatalok körében címmel. Mivel a projekt általános célja az ifjúsági szakemberek felkészítése és az ifjúsági munka új módszereinek a bevezetése és alkalmazása, ennek a workshopnak a témája azok a programok voltak, ahol a hátrányos helyeztű tanulók tanulási esélyeit segítik.

  4. WORKSHOP

  A Talentum Alapítvány „NAGYBETŰS ÉLETRE SZABVA: szakmai támogatás kamaszkortól a felnőtté válásig” című projektben a 4. workshop 2018. május 10-én és 11-én került megszervezésre Szegeden: Önkéntes programok és önkéntes akciók fiatalokkal - címmel. Ez a workshop a társadalmi bevonás, önkéntesség tématerületen a fiatalok közösségi aktivitását, közösségi szolgálatát mutatta be a műhelymunka tapasztalati módszereivel. A  workshopon megismert  jógyakorlatok  kitűnő lehetőséget nyújtottak, hogy azokat  az ifjúsági szakemberek  adaptálják,  helyi közegükre átalakítsák.

  3. WORKSHOP

  A Talentum Alapítvány „NAGYBETŰS ÉLETRE SZABVA: szakmai támogatás kamaszkortól a felnőtté válásig” című projektben a 3. workshop 2018. ápr. 18-án és 19-én került megszervezésre Szegeden: Külföldi tapasztalatszerzés beépítése a fiatalok hazai munkavállalásába címmel.

  2. WORKSHOP

  A Talentum Alapítvány  „NAGYBETŰS ÉLETRE SZABVA: szakmai támogatás kamaszkortól a felnőtté válásig” című projektben a 2. workshop 2018. márc. 20-án és 21-én került megszervezésre Szegeden:  A pályaorientáció hatékony formái címmel. A projekt általános célja az ifjúsági szakemberek felkészítése és az ifjúsági munka új módszereinek a bevezetése és alkalmazása fontos, fiatalokat érintő  társadalmi problémák területén. A  workshop a munkavállalási nehézségek leküzdése problémakörben mutatott rá a pályaorientáció fontosságára.

  1. WORKSHOP

  A Talentum Alapítvány „NAGYBETŰS ÉLETRE SZABVA: szakmai támogatás kamaszkortól a felnőtté válásig” című projektben az 1. workshop  2018. márc.1-én és 2-án került megszervezésre Szegeden: Jógyakorlatok a fiatalok komplex fejlesztésében címmel. A projekt általános célja az ifjúsági szakemberek  felkészítése és az ifjúsági munka új módszereinek a bevezetése és alkalmazása fontos, fiatalokat érintő  társadalmi problémák területén.

  X

  logo