NAGYBETŰS ÉLETRE SZABVA: szakmai támogatás kamaszkortól a felnőtté válásig

PARTNERSZERVEZETEK

Caritas Szabadka        
Szabadkai Egyházmegye Caritasa
Cím: Zmaj Jovin 20.
24000 Szabadka
Szerbia
Telefon/fax: +381-24-559-139
Email: caritas@tippnet.rs
Web: www.caritas-su.org.rs

 

 

Észak-bácskai Magyar Pedagógusok Egyesülete
24000 Szabadka
Sonja Marinković u. 26.
Tel./fax: +381 (0) 24 557-596
E-mail: empe@mts.rs

 

 

Gyulafehérvári Caritas
Szociális Ágazat
RO-540053 Marosvásárhely
Rózsák tere 61. szám       
Tel./Fax: +40-265-250.191
e-mail: office.ms@caritas-ab.ro

 

 

Pro Educatione Egyesület
RO–530203 Miercurea Ciuc
str. Szék nr. 147
Tel.: +40-266-372.126
Fax +40-266-372.145
Mobil: +40-722-388.651
office@proeducatione.ro

 

Bejelentkezés

Workshopok - Beszámolók

  12. WORKSHOP

  Természetesen résztvevőink is megosztották saját tapasztalataikat a témával kapcsolatban, a fő irányvonalat az adta, hogy milyen módszerekkel lehet rávenni/meggyőzni a fiatalokat arról, hogy sokszor érdemesebb az internet és okostelefon helyett közösségi terekbe járni, együtt létrehozni valamit, kreatív ötleteket megvalósítani IKT eszközök használata nélkül.

  12. WORKSHOP

  A Talentum Alapítvány EFOP-5.2.2-17-2017-00027 azonosítószámú, „NAGYBETŰS ÉLETRE SZABVA: szakmai támogatás kamaszkortól a felnőtté válásig” című projektje keretében célunk az volt, hogy résztvevőink megfogalmazzanak az ifjúságfejlesztést célzó szakmapolitikai ajánlásokat, közösen gondolkodjanak arról, hogy hogyan lehet ezen ajánlásokat érvényre juttatni, és miért érdemes ezen szakmai ajánlásokat megosztani másokkal.

  11. WORKSHOP

  A workshop második napján a Talentum Alapítvány alelnöke és pályaorientációs trénere, Jusztin István tartott interaktív előadássorozatot résztvevőinknek. Közösen kiemelésre kerültek olyan elemek a pályaorientáció területén, melyek fejlesztésre szorulnak, és több, a gyakorlatban is alkalmazható javaslat fogalmazódott meg a jövőbeni munka megkönnyítésére.

  11. WORKSHOP

  A workshop első napján a résztvevőknek a Csongrád Megyei Pedagógiai Szakszolgálat pályaorientációs szakemberei, Tímár Ildikó és Pollák Eszter tartottak előadást a témában. Pályaorientációval és pályaválasztással kapcsolatos saját élményeket osztottak meg, illetve részletesen bemutatták hogy milyen pályaorientáló előadásokat tartanak fiatalok számára, milyen kihívásokkal szembesülnek, illetve milyen eszközöket használnak a kihívások leküzdésére.

  11. WORKSHOP

  A Talentum Alapítvány EFOP-5.2.2-17-2017-00027 azonosítószámú „A „NAGYBETŰS ÉLETRE SZABVA: szakmai támogatás kamaszkortól a felnőtté válásig” című projektje keretében, melynek  szakterülete az ifjúsági szakemberek  felkészítése és az ifjúsági munka új módszereinek a bevezetése és alkalmazása, 2019. szeptember 18-19-én megrendezésre került Pályaorientáció hatékony formái címmel.

  10. WORKSHOP

  A Talentum Alapítvány „NAGYBETŰS ÉLETRE SZABVA: szakmai támogatás kamaszkortól a felnőtté válásig” című projektben a 6. workshop 2019. június 12-én és 13-án került megszervezésre Szegeden: Vállalkozás fiatalon címmel. Mivel a projekt általános célja az ifjúsági szakemberek felkészítése és az ifjúsági munka új módszereinek a bevezetése és alkalmazása, a workshop lehetőséget adott tapasztalatcserére azoknak a szakembereknek, akik a fiatalokat a vállalkozások irányába terelik, bátorítják.

  9. WORKSHOP

  A Talentum Alapítvány „NAGYBETŰS ÉLETRE SZABVA: szakmai támogatás kamaszkortól a felnőtté válásig” című projektben a 8. workshop 2019. március 27-én és 29-án került megszervezésre Szegeden: Roma értelmiségi fiatalok nevelése, felzárkóztatása címmel. Mivel a projekt általános célja az ifjúsági szakemberek felkészítése és az ifjúsági munka új módszereinek a bevezetése és alkalmazása, ennek a workshopnak a témája a roma fiatalok körében népszerű programok bemutatása.

  8. WORKSHOP

  A Talentum Alapítvány „NAGYBETŰS ÉLETRE SZABVA: szakmai támogatás kamaszkortól a felnőtté válásig” című projektben a 10. workshop 2019. március 6-án és 7-én került megszervezésre Szegeden: Családi életre nevelés és gyermekvállalás címmel. Mivel a projekt általános célja az ifjúsági szakemberek felkészítése és az ifjúsági munka új módszereinek a bevezetése és alkalmazása, ennek a workshopnak a témája az értékorientált családi élet kialakítása alapköveinek átadása a fiatalok számára

  7. WORKSHOP

  A Talentum Alapítvány „NAGYBETŰS ÉLETRE SZABVA: szakmai támogatás kamaszkortól a felnőtté válásig” című projektben a 7. workshop 2019. február 20-án és 21-én került megszervezésre Szegeden: Ifjúsági közösségek, fiatalok közösségi aktivitása közösségi szolgálat címmel. Mivel a projekt általános célja az ifjúsági szakemberek felkészítése és az ifjúsági munka új módszereinek a bevezetése és alkalmazása, ennek a workshopnak a témája annak feltárása volt, hogyan vezethetjük rá a fiatalokat a társadalmi felelősségvállalásra.

  6. WORKSHOP

  A Talentum Alapítvány „NAGYBETŰS ÉLETRE SZABVA: szakmai támogatás kamaszkortól a felnőtté válásig” című projektben a 6. workshop 2018. október 11-én és 12-én került megszervezésre Szegeden: Hálózati együttműködések, partnerségi összefogások fejlesztése az ifjúsági szervezetek között címmel. Mivel a projekt általános célja az ifjúsági szakemberek felkészítése és az ifjúsági munka új módszereinek a bevezetése és alkalmazása, ennek a workshopnak a témája egymás megerősítése, a tudásátadás volt.

  Oldalak

  X

  logo