NAGYBETŰS ÉLETRE SZABVA: szakmai támogatás kamaszkortól a felnőtté válásig

PARTNERSZERVEZETEK

Caritas Szabadka        
Szabadkai Egyházmegye Caritasa
Cím: Zmaj Jovin 20.
24000 Szabadka
Szerbia
Telefon/fax: +381-24-559-139
Email: caritas@tippnet.rs
Web: www.caritas-su.org.rs

 

 

Észak-bácskai Magyar Pedagógusok Egyesülete
24000 Szabadka
Sonja Marinković u. 26.
Tel./fax: +381 (0) 24 557-596
E-mail: empe@mts.rs

 

 

Gyulafehérvári Caritas
Szociális Ágazat
RO-540053 Marosvásárhely
Rózsák tere 61. szám       
Tel./Fax: +40-265-250.191
e-mail: office.ms@caritas-ab.ro

 

 

Pro Educatione Egyesület
RO–530203 Miercurea Ciuc
str. Szék nr. 147
Tel.: +40-266-372.126
Fax +40-266-372.145
Mobil: +40-722-388.651
office@proeducatione.ro

 

Bejelentkezés

  Projektmenedzsment

   

  A projektet a Talentum Alapítvány munkatársai valósítják meg, akiknek széleskörű tapasztalatuk van az adott szakterületen és rendelkeznek a szükséges végzettségekkel a szakmai feladat ellátásához.

  Projekt menedzser és pénzügyi vezető: Balogh Edit közgazdász, pedagógus, nonprofit menedzser, közbeszerzési referens, aki civil területen eltöltött 16 éves munkája alatt számos projektben töltött be projektmenedzseri funkciót, pénzügyi vezetési feladatokat, szakmai vezetést.

  Szakmai vezető: Apró Bakai Magdolna pszichológus, eddigi munkája során fiatalok helyes életvezetésére irányuló és közösségi együttműködést serkentő területen szerzett tapasztalatokat, részt vett ifjúság kutatásban és hazai- illetve határon átnyúló partneri együttműködést fejlesztő pályázatokban.

   

  Kapcsolati és kommunikációs referens: Zsivkovitsné Gyenes Krisztina, széles körű ismeretekkel rendelkezik a projekthez kapcsolódó szakmai és kommunikációs tevékenységekben. A Talentum Alapítványnál 2005-óta lát el szakmai tevékenységet, hazai és uniós projektek koordinálását végzi, nemzetközi önkéntesek felkészítésében vesz részt, és a felkészítés módszertanának egyik kidolgozója és trénere.

  Képzési referens: Komáromi István, aki ifjúságnevelés területén tapasztalatainak köszönhetően nagyban tudja segíteni a fiatalokat abban, hogy tudatosítsák az önkéntességet szakmai tapasztalatszerzésként, munkaerő-piaci gyakorlatként, személyiségfejlődés értékeként. Engedélyezett, illetve engedéllyel nem rendelkező nemformális képzések előkészítését, szervezését végzi a projektben.  

  Helyi koordinátorok:

   

  A vajdasági partnerek felé Ric Gábor látja el a feladatokat. Több civil szervezet alapító tagja, több vajdasági, főleg szabadkai és környékbeli civil szervezettel működik együtt és segíti a munkájukat. a Caritas Szabadka koordinátora majd igazgatója. A kapcsolati tőkén keresztül képes a fiatalok megszólítására és szervezésére a jelen projekt aktivitásainak számára.

  Az erdélyi partnerek felé László Kata látja el a feladatokat. A világ számos pontján (Norvégia, India, Románia) dolgozott különböző segélyszervezeteknél önkéntesként és alkalmazottként. 2018  májusában vette át a Caritas Önkéntes Program vezetését, amely Erdély hat régiójában működik több száz önkéntes bevonásával.

   

   

  X

  logo